logo bloorazma
B Zinc® Reagent 1

ریجنت ست پودری زینک (ریجنت روی)

دانلود کاتالوگ ریجنت
امتیاز شما به ریجنت:

5 / 5. تعداد رای: 1

اشتراک گذاری ریجنت:

نام: ریجنت ست پودری زینک

نام تجاری: B-Zinc ®, Reagent Set, Zincon Method

پارامتر مورد آنالیز: روی (Zn)

محدوده آنالیز:3.0-0.01 ppm

نام روش: Zincon Method

تعداد تست: 100

نوع (پلتفرم): پودر

توضیحات ریجنت ست پودری زینک

استفاده سریع و آسان از ریجنت های در حالت پودری، آنها را برای کاربرد های آزمایش آب در بسیاری از کشورهای جهان بسیار محبوب کرده است.

ریجنت های نوع محلول رایج تر هستند، اما استفاده از ریجنت های پودری راحت تر است. ریجنت های پودری، قاعده ای کلی برای آماده سازی مجزا ندارند، بلکه چندین جزء ترکیبی دارند و نیاز است با دستور خاصی به نمونه اضافه شوند.

از آنجایی که مقدار ریجنت ها تأثیر تعیین کننده ای در فراورده نهایی دارد، بسیار مهم است که درجه خلوص بالایی داشته باشند.

ریجنت ست پودری زینک، یک پودر شیمیایی است که برای تعیین کمی غلظت و اندازه‌ گیری غلظت روی موجود در نمونه‌ های آبی استفاده می‌ شود.

این محصول شیمیایی، در صنایع آب و فاضلاب، صنایع نساجی، صنایع شیمیایی و تمام صنایع مرتبط با آب کاربردهای گسترده ای دارد.

این ریجنت ها، برای تشخیص مقدار روی، از روش استاندارد Zincon تبعیت می کنند که توسط شرکت بلورآزما تولید شده است و پایدارای بسیار بالایی دارند.

ریجنت ست پودری زینک با نام تجاری B-Zinc ®, Reagent Set, Zincon Method به بازار عرضه شده است.

محصولات ریجنت ست پودری زینک، کیفیت و خلوص بسیار بالایی دارند و همین امر این امکان را برای کاربران آزمایشگاه فراهم می کند تا آنالیزهای دقیق و صحیحی انجام دهند.

توجه داشته باشید که این مجموعه ریجنت آزمایشگاهی، شامل 100 تست بوده و در محدوده غلظتی 3.0-0.01 ppm آنالیز انجام می دهد.

ریجنت ست پودری زینک در بسته های فویل آلومینیومی مخصوصی نگهداری می شود که هم دسترسی به نور آفتاب ندارند و هم ماندگاری بالایی را فراهم می کنند.

استاندارد و ویژگی های شیمیایی این مجموعه ریجنت روی تولیدی شرکت بلورآزما، این قابلیت را دارد که برای استفاده با دستگاه های دیگر، از جمله برند HACH نیز مناسب می باشد.

عملکرد ریجنت ست پودری زینک

روی یک عنصر شیمیایی و با نماد Zn و عدد اتمی 30 است. روی در دمای اتاق، فلزی شکننده است و در صورت حذف اکسیداسیون ظاهری مایل به خاکستری براق دارد.

غلظت روی در اکثر منابع آب به طور متوسط حدود 1 میلی گرم در لیتر است، اما ممکن است در برخی مناطق به 50 میلی گرم در لیتر نیز برسد.

نمک های روی در غلظت های بالا، علاوه بر اینکه باعث ایجاد کدورت شیری رنگی در آب می شوند، ممکن است طعم ناخواسته ای نیز به آب اضافه کند.

اگرچه روی معمولاً در بسیاری از آب‌ های طبیعی یافت می‌شود، فرسودگی آهن گالوانیزه و لیچینگ فلز برنج می‌ توانند مقادیر قابل‌ توجهی را اضافه کند.

از طرفی، روی مانند سایر فلزات سنگین، می تواند عملکرد سیستم های تصفیه بیولوژیکی فاضلاب را مهار کند. بسته به تعدادی از عوامل، میانگین ماهانه محدودیت روی در یک مرکز تصفیه متمرکز  بین 0.252 تا 4.50 ppm است.

فاضلاب صنعتی به عنوان محصول جانبی تولید محصولات تجاری تولید می شود. صنایع و فرآیندهای خاصی پساب تولید می کنند که حاوی غلظت بالایی از فلزات سنگین از جمله روی است که برای محیط زیست سمی و مضر هستند.

با توجه به دستورالعمل‌ های سختگیرانه، صنایع مستلزم آن هستند که پیش از تخلیه فاضلاب، میزان زینک تأسیسات صنعتی را پیش تصفیه کنند.

ریجنت های مختلفی برای تعیین مقدار دقیق روی وجود دارد که افزودن ریجنت ست پودری زینک به روش Zincon، یکی از روش های ساده و استاندارد برای آب های آشامیدنی و سطحی، پسماندهای خانگی و صنعتی است.

روش Zincon شامل تشکیل یک کمپلکس آبی بین روی و محلول است که رنگ آبی را تشکیل می دهند. شدت رنگ تشکیل شده مستقیماً با مقدار روی موجود در نمونه متناسب است.

این مجموعه ریجنت ست پودری زینک برای استفاده در نمونه هایی طراحی شده اند که حداقل حد قابل تشخیص تقریباً ppm 0.01 و حداکثر مقدار قابل تشخیص برای سولفات 3.0 ppm می باشد.

می توان طی مراحل کلی زیر از دستگاه اسپکتروفتومتر UV-Vis برای تعیین غلظت روی موجود در واکنش انجام شده استفاده کرد:

  1. طیف سنج را روشن کنید.
  2. آزمون را انتخاب کنید.
  3. نمونه مرجع را درستگاه قرار دهید.
  4. نمونه آماده شده را درستگاه قرار دهید.
  5. طول موج λmax، مربوط به حداکثر میزان جذب، متناسب با غلظت روی موجود در نمونه است.
  6. نتایج را بر حسب میلی گرم در لیتر (ppm) بخوانید.

توصیه های لازم جهت کار با ریجنت ست پودری زینک

در زیر چند توصیه کلی برای استفاده از این مجموعه ریجنت روی آورده شده است:

  • دمای توصیه شده برای نگهداری این ریجنت روی، 10-25 درجه سانتیگراد است.
  • برای اطمینان از نتایج دقیق، توصیه می‌ شود برگه‌ های اطلاعات ایمنی (MSDS/SDS) را برای مواد شیمیایی مورد استفاده بررسی کنید.
  • ممکن است باعث سوزش چشم، سوختگی شدید , مسمومیت شود. پس در هنگام استفاده از ریجنت ست پودری زینک، از تجهیزات حفاظت فردی توصیه شده استفاده کنید.
  • نمونه ها را در بطری های شیشه ای یا پلاستیکی تمیز جمع آوری کنید.
  • محلول واکنش را طبق مقررات محلی و ملی دفع کنید.

مزایای ریجنت ست پودری زینک

وجه تمایز مهم در تولید ریجنت ست پودری زینک، عدم استفاده از مهندسی معکوس است و دانش فنی با استفاده از استانداردهای بین المللی (ASTM) و مقالات و پتنت­ ها حاصل گردیده است.

یکی دیگر از مزیت های این محصولات، پایداری بالا و جوابدهی دقیق آن به انواع نمونه ­ها و تطابق آن با انواع دستگاه ­های موجود در بازار است.

همچنین گستره کاری و تعداد تست بالای ریجنت ست پودری زینک (100 تست) نیز مزیت دیگری است که با صرف وقت و انرژی و هزینه بالایی بدست آمده است.

درحال حاضر، امکان ارائه حجم­ های متنوع از ریجنت ست پودری زینک، بسته به دلخواه مشتری (در حالت پودری) فراهم شده است.

این ریجنت های با کیفیت بالا و تولید شده در مرکز پیشرفته بلورآزما، به وضوح با تاریخ انقضا و Application Number بر روی هر بطری قابل ردیابی هستند.

با توجه به اینکه این محصول تاریخ انقضاء مشخصی دارد، مشتری می ­تواند با توجه به مقدار مصرفی که تاریخ مشخص شده دارد، سفارش گذاری خود را انجام دهد.

به این ترتیب با افزایش مقدار سفارش توسط مشتری، بهای تمام شده برای مشتری نیز به مراتب کمتر خواهد بود.

حلال ­ها و مواد اولیه مورد استفاده در ساخت این ریجنت روی از نظر خلوص همواره چک می ­شوند و در مواقعی بعضی از مواد یا سنتز شده و در صورت لزوم، از پروسه­ های خالص سازی عبور می ‌کنند.

در دستگاه های اسپکتروفتومتر تولیدی شرکت بلورآزما، ریجنت ست پودری زینک (B-Zinc ®, Reagent Set, Zincon Method) به صورت متد پیش فرض موجود است و علاوه بر آن با سایر دستگاه­ ها نیز سازگار می ­باشد.

کاربرد ریجنت ست پودری زینک

  1. آنالیز آلودگی ها و کنترل کیفیت آب آشامیدنی
  2. کنترل کیفیت فاضلاب در سیستم های تصفیه و فرایندی
  3. آنالیز آلودگی های پساب صنعتی و کنترل کیفیت آنها
  4. بهینه سازی فرایندهای صنعتی که از آب استفاده می کنند
  5. آنالیزهای زیست محیطی و کنترل آلایندها طبق قوانین و استانداردهای مجاز
  6. تحقیقات مرتبط با کیفیت آب، آلاینده ها و اثرات زیست محیطی
  7. کنترل مقرارت توسط واحدهای نظارت و بازرسی
  8. آنالیز کیفیت آب در حوزه کشاورزی و اطمینان از اکوسیستم محیط
  9. حوزه آموزش
  10. برای نظارت بر اثربخشی برنامه های کاهش خوردگی و پیشیگیری از آن
  11. کنترل سیستم های اسپرینکلر آتش نشانی
  12. آنالیزهای کمی و کیفی
  13. کروماتوگرافی
  14. تیتراسیون
  15. الکتروشیمی
  16. تشخیص یون ­ها
  17. سنتزهای آلی شیمیایی
  18. سنتزهای حوزه کشاورزی و محیط زیست
  19. سنتزهای بیولوژیکی